måndag 1 februari 2010

tankar...

... jag har börjat få så knäppa tankar... Förra veckan fyllde mina två stora killar 9 och 14 år. Vi hade jättetrevliga födelsedagar som vi firade hos deras pappa. Tankarna gäller min ålder som iochförsig hänger ihop med deras. När Felix föddes skulle jag fylla 21 och det var nog många som tyckte att vi var dumma som skaffade barn så tidigt, men jag har aldrig ångrat det en sekund. Tänkte så att jag kommer ju fortfarande vara rätt ung när han är i 20årsåldern. Men nu känner jag ju att åren gått så fort och han är 14 år. Vart tog dom åren vägen. Svisch...om lika många år till är han snart 30 och har förhopppningsvis en egen liten familj. OCH JAG ÄR SNART 50. Tyckte nyss jag fyllde 20. Men man är ju inte äldre än vad man gör sig.4 kommentarer:

Anonym sa...

Ja fy vad du är gammal ;). Om Felix går i dina fotspår är du farmor om 7år! Hi hi.Fram med pappiljotterna och stödstrumpor. Kom upp och hälsa på snart!
Kram

Anonym sa...

Jodu, tyvärr är man i alla fall gammal hur ung man än gör sig! Fast det har sin tjusning att bli lie äldre;-) mvh
Anne-Marie

Marika sa...

Jag förstår precis vad du menar!!!! Känner likadant. Inte sjutton känner jag mig för gammal för att skaffa barn som jag tyckte att kvinnor runt 30-35 var när jag var 21 och fick första barnet. Antar att det är lika om 20 år med.
Men jag håller fast vid vad Amanda sa för 3½ år sen när Tilda föddes och båda stora barnen hade börjat skolan. "Så länge du är småbarnsförälder kan du ju inte vara gammal" Så det gäller att hålla igång produktionen ;)

Nallebr.. sa...

Felix är ju så stor och så olik sig så jag känner knappt igen honom!