onsdag 3 februari 2010

skavsår...

... i öronen har jag idag, eller egentligen har jag haft det ett tag. Idag börjar de göra ont. Jag har världen goaste lilla dotter. Som har ett stooooort häst intresse, förmodligen lika stort som jag sjäv hade i hennes ålder. Hon är 10. Hon ska nu få låna en häst efter långt väntande. Det är bara det att nu tjatar hon om träningar, tävlingar och ridläger, allt som kommer ur hennes mun har med hästar att göra. Jag blir tokig, hon kan inte prata om nåt annat. det ska bli jättekul att få hem hästen i helgen, men det finns ju annat i livet som också ska hinnas med.

Tyvärr är det inte den tilltänkta foderhästen, Philippa, som kommer då ägaren inte kan släppa iväg den än pga sällskapsbrist. Så länge kommer det hem en liten B-ponny.Nora & Philippa

2 kommentarer:

Anna sa...

Men Åsa, tänk vad kul att få åka på hopptävlingar:) Självklart ska hon bara prata om hästar! Jag vore glad om Ida hade det intresset men tyvärr så är det inte så....Kanske Lillsan blir hästtjej:)

Lillstrumpa sa...

Mamma upp i dagen :). Vet inte hur många gånger jag hängt uppe i stallet och väntat och väntat. Tog ju en evighet att mocka. Jag ville spela fotboll. Jag har förresten också fått husdjur. Dammråttor, men dom ska jag avliva nu ;)