måndag 4 augusti 2008

Slut på friden...


... för idag börjar jag jobba igen. Har varit hemma sen den 7 maj 07. Nog för att jag hoppat in och jobbat extra lite då och då men nu är det allvar. Trodde att gårdagen skulle vara jobbigare än den var, men ingen "kommatillbakaeftersemestern-ångest" infann sig. Med blandade känslor går jag till jobbet idag, kul att träffa lite annat folk an småbarnsföräldrar (nog för man träffar rätt många såna på Lindex) och att få vara lite kreativ och social, men lilla H blir ju så himla stor. Tiden går i ett rasande tempo. Nu ska jag ju bara jobba ca 50% och jag och T ska gå om varann, då slipper han börja på dagis så tidigt. Tur att mormor finns och ställer upp med lite barnvakt.
Lite kul också att vår butik är under ombyggnad och får en rejäl uppfräschning. Om jag fattat rätt så ska det vara klart till löning denna månad. Nu är det alltså en väldig röra. Men det blir bra när det är klart.
Så LINDEX HERE I COME!!!

1 kommentar:

L I N D A sa...

Skönt att börja jobba? Ska hannes in på dagis? Wilmer ska börja den 1 nov och då börjar jag jobba. Skönt att resan gick bra till Öland:D Wilmer var lite ledsen då och då men man roade honom lätt.