tisdag 16 februari 2010

skrämmande...

...att ungdomar blir så beroende av spel. Den här killens mamma har raderat hans wow konto(world of warcraft). Lillebror har riggat en kamera i rummet.....otäckt men jag skrattade så tårarna rann.

lördag 13 februari 2010

lördagkväll

och två hektiska dagar har förflutit. Igår var jag ju ledig, det är så skönt med mina lediga fredagar. Hämtade de stora barnen från skolan, sedan drog Nora och jag iväg till stallet. Felix var snäll och passade grabbarna bus. Hannes är så rädd för alla djur, hästar, kor, getter mm ute vid stallet än så länge men han får vänja sig. Nora är så glad över lilla Tuva som nu kommit in som en tillfällig familjemedlem. Men det finns lite att jobba med för henne. Tuva är inte jättemycket hanterad och riden men det går fort framåt och mycket har hänt på bara en vecka. Tur att hon är snäll det lilla livet





På kvällen var det föräldramatch mot Felix innebandylag. Det blev 6-6 som tur var, rättvist.

Idag har det varit shopping i Sala, stalltjänst, badhus och melodifestival. Min favvo var:


onsdag 10 februari 2010

puh....


...vilken start den här veckan har fått. I två dagar har vi inventerat på jobbet, stressigt värre eftersom man måste göra det när det är stängt. Ikväll har jag varit på föräldramöte och har nästan nyss kommit hem. Inte en lugn stund.

Jag är ju nybörjare på nytt på dethär med photoshop, jag trevar mig fram. just nu sitter jag fast men det löser sig. Bjuder därför på ett ej färdigredigerat foto på min gravida lillasyster. Vill ha bort dörren i spegeln och vägg uttaget bla. Jag vet att bilden är oskarp.


Så Erika, det är för jag hållit på med fotot på dig på kvällarna som jag inte bloggat hihihi.


söndag 7 februari 2010

barndomsminne...



för en tid sedan gick min mormor hastigt bort. Helt oväntat och jag tror inte att jag fattat det själv än. Dessa kryddburkar från Rörstrand har prydit hennes kök sen jag var liten, nu pryder de en tavelhylla i mitt kök. Älskar dessa små burkar, påminner mig så om mormor

fredag 5 februari 2010



en nostalgitripp till, listan kan göras lång:









besök...

igår hade jag min barndomsvän Linda och hennes barn här på besök. Det är alltid lika roligt att träffas men det blir tyvärr inte så ofta nu för tiden. Man pratar om allt mellan himmel och jord och barnen leker. Igår blev det mycket kameraprat. Jag suger in alla små tips jag kan få. Det som vi mest avhandlade var bländaren. Idag har jag varit ute i snön och testat men det blir inge bra, men övning ger färdighet...

onsdag 3 februari 2010

skavsår...

... i öronen har jag idag, eller egentligen har jag haft det ett tag. Idag börjar de göra ont. Jag har världen goaste lilla dotter. Som har ett stooooort häst intresse, förmodligen lika stort som jag sjäv hade i hennes ålder. Hon är 10. Hon ska nu få låna en häst efter långt väntande. Det är bara det att nu tjatar hon om träningar, tävlingar och ridläger, allt som kommer ur hennes mun har med hästar att göra. Jag blir tokig, hon kan inte prata om nåt annat. det ska bli jättekul att få hem hästen i helgen, men det finns ju annat i livet som också ska hinnas med.

Tyvärr är det inte den tilltänkta foderhästen, Philippa, som kommer då ägaren inte kan släppa iväg den än pga sällskapsbrist. Så länge kommer det hem en liten B-ponny.



Nora & Philippa

tisdag 2 februari 2010

nostalgi

någon som kommer ihåg den här gamla godingen???

måndag 1 februari 2010

tankar...

... jag har börjat få så knäppa tankar... Förra veckan fyllde mina två stora killar 9 och 14 år. Vi hade jättetrevliga födelsedagar som vi firade hos deras pappa. Tankarna gäller min ålder som iochförsig hänger ihop med deras. När Felix föddes skulle jag fylla 21 och det var nog många som tyckte att vi var dumma som skaffade barn så tidigt, men jag har aldrig ångrat det en sekund. Tänkte så att jag kommer ju fortfarande vara rätt ung när han är i 20årsåldern. Men nu känner jag ju att åren gått så fort och han är 14 år. Vart tog dom åren vägen. Svisch...om lika många år till är han snart 30 och har förhopppningsvis en egen liten familj. OCH JAG ÄR SNART 50. Tyckte nyss jag fyllde 20. Men man är ju inte äldre än vad man gör sig.