lördag 14 mars 2009

tidig morgon


uppe 6.15 på en lördag, det är tidigt i den här familjen. F skulle åka till Kungsberget med några kompisar så det var bara att stiga upp och packa matsäck. Hoppas de får en bra dag i snövädret och kommer hem utan brutna armar och ben. Lilla H var förstås vaken han också. Han satte på sig brorsans mössa, vantar och stövlar. Och så går han omkring fortfarande. Han älskar att vara ute.

söndag 8 mars 2009

barnlediga


i fredagskväll kom jättesnälla farmor och farfar och passade lilla H så vi fick lite vuxentid tillsammans. Jag och T har inte gjort något ensamma sedan H föddes (förutom T:s 40årsfest). Det kändes som om det var på tiden. Man får inte glömma bort varandra i vardagen. Vi hade en trevlig kväll med restaurangbesök och bio. Vi såg män som hatar kvinnor. Den var riktigt, riktigt bra. Noomi Rapace, som spelar Lisbet Salander är en fantastisk skådespelerska. Kan verkligen rekommendera den filmen.

lördag 7 mars 2009

pyssel


idag har vår tv bänk blivit vit. Eller det är egentligen en skohylla, men hos oss är det inte det. För ett tag sen målade jag soffbordet och det blev så bra. Nu är det bara ett stort skåp kvar. Men det får nog vänta lite....

tisdag 3 mars 2009

sjuk...

... har jag varit. Som tur är inte magsjuka. Peppar, peppar. Huvudvärk, ledvärk, frossa och illamående. BLÄ!

Imorgon ska jag jobba igen, ska ha en liten hjälpreda med mig, F har prao. Vi ska göra skyltfönster och jag har lite småyssel som han ska få göra. Annars är det rätt svårt att hitta på arbetsuppgifter till en trettonåring. Men imorgon tror jag att jag kan ha lite hjälp av honom.