måndag 15 september 2008

Göteborgsresan



Förra helgen var jag ju med F:s klass till Göteborg. Det blev en lyckad helg alla var nöjda, trötta, glada, illamående och lite till. Somtur var fick de vara lediga på måndagen. Barnens höjdpunkt var Liseberg som vi besökte på lördagen. På söndagen gick vi ner i en ubåt. Det var så häftigt.


Man får hoppas att de visste vilken ratt de skulle skruva på



När man varit med ett gäng sjätteklassare en helg lär man sig en massa konstiga uttryck och ord.

Ett urval:
laggar - datorn hackar
palla - orka
baxa - stjäla något








onsdag 3 september 2008

Annorlunda

Lilla H gillar sin bobby car, men inte att åka på den. Han drar den...

Ut och resa



På skolresa med ett gäng 6:or (F:s klass). Nu är det äntligen dags för 6B att åka till Göteborg. De har samlat pengar hela mellan och lågstadiet. Det ska faktiskt bli roligt att följa med. Gå på Liseberg, Universeum mm. Det jobbiga är att jag aldrig varit borta så länge från lilla H förut. Han har det ju jättebra hemma med pappa men det kommer kännas konstigt.


Kommer ihåg när man själv skulle på skolresa, vad pirrig man var. Och man sov knappt på nätterna. När vi gick i 9:an var vi till Gotland i några dagar, tror aldrig jag sovit så lite som då. Härjade runt halva nätterna. Kommer du ihåg det Nallebrum?

tisdag 2 september 2008

Längesen...

Usch vad jag har blivit dålig på det här. Att blogga alltså. Det har ju hänt så mycket sista tiden, eller... Somnar i soffan nästan varje kväll, det tar på krafterna att jobba. Har varit på jobbet mycket de senaste veckorna, vi har ju byggt om till en ny fin butik. Det blev så bra, vi är så glada, kunderna tycker det är jättefint. En tip top butik. Lindex i Sala är verkligen värt ett besök.


Apropå jobbet så inhandlades dessa små läckerbitar till lilla H härom dagen.